Bathmate - HydroVibe Hydrotherapie Ring Zwart

Niet op voorraad
SKU
ET1E26623
€ 57,99
Voeg geheel nieuwe prestaties toe aan je Bathmate Hydropomp!
Voeg geheel nieuwe prestaties toe aan je Bathmate Hydropomp!

Als je een van onze Bathmate Penis Pumps hebt gebruikt, weet je hoe geweldig ze zijn voor de grootte en stevigheid van je penis. Hoewel de pompen geweldige resultaten leveren wanneer ze worden gebruikt, hebben we Bathmate HydroVibe ontwikkeld, een gloednieuwe manier om nog betere prestaties te krijgen met je penispomp.

Bevestiging rond de balg van een van onze Bathmate-pompen (behalve de HydroXtreme11), met de HydroVibe kunt u een extra dimensie toevoegen aan uw Bathmate-routine door het gebruik van twee Bathmate VIBE Bullet-vibrators. Door trillingen toe te voegen aan de op water gebaseerde kracht van je pomp, kun je de bloedtoevoer naar de penis aanzienlijk verhogen, waardoor een hardere erectie snel wordt opgebouwd voor nog betere prestaties. (terwijl je je ook nog prettig voelt tijdens het gebruik)

De Bathmate HydroVibe is volledig gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen en geeft je toegang tot 100 verschillende vibratiepatronen, terwijl de afneembare, waterdichte IPX7 vibrators je een geheel nieuwe kant van je seksleven laten beleven.

Ontdek nieuwe gezondheidsvoordelen met de Bathmate HydroVibe.

De Bathmate HydroVibe verbetert niet alleen de penisomvang en krachttoename van je penis - het voegt een paar nuttige voordelen voor de vibrotherapie gezondheid toe, waardoor je je gelukkiger voelt:
- Versterkt de afgifte van natuurlijke hormonen zoals serotonine en dopamine, waardoor je je beter voelt en negatieve gevoelens worden bestreden.
- Door de spieren te ontspannen, worden je orgasmes veel intenser.
- Verhoogt de bloeddoorstroming en lymfatische circulaties, met name naar de penis, waardoor je minder moe bent terwijl gifstoffen uit het bloed worden gefilterd.
- Helpt anti-pijn chemicaliën zoals encefaline vrij te maken, wat zorgt voor ontspanning
Meer informatie
Ean 5060140209041
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bathmate - HydroVibe Hydrotherapie Ring Zwart
Wij houden een levertijd aan van 3 tot 5 werkdagen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk uw product te leveren.
Back to Top