Retourneren

U heeft een defect artikel ontvangen
Wij streven naar een zeer hoog kwaliteitsgehalte, echter is het niet mogelijk om alle artikelen te controleren op werkzaamheid. Wanneer u bij ontvangst van het artikel een defect of gebreke aan het artikel constateert dient u binnen een bekwame tijd dit per e-mail in het kopje contact op de website door te geven aan de klantenservice van erotastic. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen sturen wij u een e-mail ter bevestiging van uw verzoek, hierna ontvangt u eveneens per e-mail verdere instructies over de afhandeling. Nadat wij het defecte artikel van u hebben ontvangen, samen met de bijbehorende factuur, sturen wij u een vervangend artikel of storten het aankoopbedrag terug op uw rekening. Dit afhankelijk van uw wens. Uiteraard geld ook hier dat indien het artikel gebruikt is wij het product niet retour kunnen nemen uit hygiëne overwegingen.

Garantie op Sex Toys
Erotastic geeft over het totale assortiment een garantie op haar producten voor een periode van 60 dagen. Wanneer binnen deze periode een door u besteld artikel defecten vertoond dient u per e-mail een garantieaanvraag in te dienen. Vermeld hierbij om welk artikel het gaat en het factuurnummer.Wanneer de aanvraag door Erotastic is ontvangen krijgt u hier per e-mail een bevestiging van, hierna ontvangt u eveneens per e-mail instructies over de verdere afhandeling. Wanneer wij het defecte artikel inclusief originele factuur binnen een termijn van 60 dagen na factuurdatum van u hebben ontvangen, krijgt u een nieuw artikel toegezonden, of het aankoopbedrag teruggestort. Afhankelijk van uw wens. Uiteraard geld ook hier dat indien het artikel gebruikt is wij het product niet retour kunnen nemen uit hygiëne overwegingen.

Niet goed, geld terug (ruilen)
Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Erotastic kunt u een artikel binnen zeven werkdagen (na de aankoop) ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking wordt ontvangen. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.Wanneer u een product wilt ruilen, of uw geld terug wilt dient u hiervoor een aanvraag in te dienen bij onze klantenservice. Vermeld hierbij altijd om welk artikel het gaat en uw factuurnummer. Na ontvangst van de aanvraag ontvangt u per e-mail verdere instructies over de verdere afhandeling. Nadat de artikelen zijn ontvangen inclusief de originele factuur wordt het aankoopbedrag op uw rekening gestort. Uiteraard geld ook hier dat indien het artikel gebruikt is wij het product niet retour kunnen nemen uit hygiëne overwegingen.

Erotastic Hygiëne Regel
Zoals u wellicht kunt begrijpen hanteren wij bij Erotastic de hoogste hygiëne eisen. Vandaag de dag hebben we te maken met een veelvuldigheid van ziektekiemen waar zorgvuldig mee om gegaan moet worden. Uiteraard geld hier dat indien het artikel gebruikt is wij het product niet retour kunnen nemen uit hygiëne overwegingen. Dit houdt dan ook in dat bij gebruik de mogelijkheid uw artikel geruild of retour te krijgen niet meer mogelijk is.

Omdat wij dit zien als een "hygiënische" garantie op het kopen van onze artikelen, "die ook u als koper van een Erotastic artikel waardeert en beschermd" gaan wij er vanuit dat u dit als geen ander begrijpt!

Back to Top