Mystim - Rocking Vibe Butt Plug S

Niet op voorraad
SKU
ET1E29736
€ 86,80
Rock je booty! Wil je de volledige tevredenheid? Laat ROCK VIBES dan niet in je gezicht wrijven, maar in je kont. Zelfs als het hard klinkt, is zijn sierlijke, naar boven toe smaller wordende siliconen body met zacht afgeronde tip echt gemaakt om je te plezieren. Typische rockster, de butt-plug van Mystim E-Stim slaat echt in bed. Of het nu gaat om tintelende electrosex of op afstand bestuurde vibraties, je zult schreeuwen als een groupie: More, more, more!
Rock je booty!
Wil je de volledige tevredenheid? Laat ROCK VIBES dan niet in je gezicht wrijven, maar in je kont. Zelfs als het hard klinkt, is zijn sierlijke, naar boven toe smaller wordende siliconen body met zacht afgeronde tip echt gemaakt om je te plezieren. Typische rockster, de butt-plug van Mystim E-Stim slaat echt in bed. Of het nu gaat om tintelende electrosex of op afstand bestuurde vibraties, je zult schreeuwen als een groupie: More, more, more!

E-Stim en vibratie
Zachte rock of harde rock? Ga zitten op ROCKING VIBES en hij zal je als een gek stimuleren. Met het E-Stim-apparaat bepaal je hoe hard het kraakt, tintelt of zoemt in je via de schotten. Om de twee polen te activeren, heb je een stimulatie apparaat nodig zoals de Mystim Cluster Buster, de Mystim Tension Lover of de Mystim Pure Vibes. Met de afstandsbediening kun je ook in 10 stappen regelen hoeveel ROCKING VIBES binnenin je trillen. Wat zijn vlinders in je buik tegen BUMblebees in je kont?

Intensiteit
Als je wilt, begint het tintelende, wellustige gevoel je urenlang te stimuleren. Je kunt de stimulatie ook variëren en intensiveren zodat je snel tot dramatische climaxen wordt gedreven. Of op zo'n manier dat je jezelf seconden kunt sparen voordat je klaarkomt. Volgens jouw voorkeuren - en jouw eigen stimulatie en vibratie-instellingen.
Geniet urenlang van de stekelige, wellustige sensatie of varieer de stimulatie op een manier die je snel naar ongelooflijke climaxen brengt - als je het leuk vindt.

Schoonmaken
Voor het reinigen gebruik je gewoon water en milde zeep en voeg je regelmatig een huidvriendelijke ontsmettingsmiddel toe zoals een toycleaner. Nadat het volledig is opgedroogd, is het klaar voor het volgende feest.

Vakmanschap
De Mystim Butt Plug Rocking Vibes is gemaakt van 100% medische kwaliteit platina siliconen.

- E-Stim en vibratie in één apparaat
- Gemaakt van 100% medische platina siliconen met een zacht oppervlak
- Ideale vorm voor prostaatstimulatie
- Aan de zijkant gemonteerde kabeluitlaten zorgen voor comfortabel dragen gedurende langere perioden, b.v. zelfs zittend
- Inclusief afstandsbediening voor de 10 trillingsniveaus

Uitgebreide voordelen
- Type: E-Stim buttplug met vibratie
- Lengte 9,7 cm
- Diameter 3,7 cm
- Gewicht 70 g
- Pool 2 (bipolair)
- Gemaakt van 100% platina siliconen van medische kwaliteit
- Oplaadsnoer inbegrepen
- Inclusief afstandsbediening voor trillingen
- Voor het gebruik van de E-Stim-functie is een elektrisch apparaat nodig
- E-Stim-verbinding via Mystim Plug
Meer informatie
Ean 4260152462729
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mystim - Rocking Vibe Butt Plug S
Wij houden een levertijd aan van 3 tot 5 werkdagen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk uw product te leveren.
Back to Top